Çetenin, yeni doğan sağlıklı bebekleri yoğun bakıma alarak günlük 8 bin TL fatura kesmek suretiyle 1 milyar TL'nin üzerinde haksız kazanç elde ettiği iddia ediliyor. Soruşturma kapsamında, doktor ve hemşirelerin de aralarında bulunduğu birçok kişi hakkında işlem başlatıldı.

Doktor, Burs Verdiği Öğrencinin Gezi Paylaşımını Görünce İadesini Talep Etti! Doktor, Burs Verdiği Öğrencinin Gezi Paylaşımını Görünce İadesini Talep Etti!

Savcıyı Tehdit Eden "Hayırsever"

Kendini eski İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak tanıtan sanayici Mustafa Kemal Zengin, soruşturmayı yürüten savcıyı makamında tehdit etti. Tehditleri kanıtlamak için savcının kayıt aldığı anlarda, Zengin'in savcıya bazı şüphelilerin serbest bırakılmaması halinde ailesine zarar verebileceği ve suikast düzenlenebileceği şeklinde tehditlerde bulunduğu ortaya çıktı.

"Hayırsever İş İnsanı" Ziyareti Tepki Çekti

Mustafa Kemal Zengin’in 23 Şubat 2024 tarihinde Malatya Valisi Ersin Yazıcı’yı ziyaret ettiği, Malatya Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabından "hayırsever iş insanı" olarak tanıtılmasıyla dikkat çekti. Bu durum, Zengin'in sağlık skandalındaki rolü nedeniyle kamuoyunda tepki topladı.

Malatya'da Okul Projesi Girişimi

Zengin'in Malatya'da bir okul inşa etme planı olduğu ve bu projeyle ilgili olarak AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak ile telefon görüşmesi yaptığı belirtildi. Milletvekili, sosyal medya paylaşımında, Zengin’in eğitim alanındaki katkısını takdir ederek, "Malatya’mıza hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Bu gelişmeler, Zengin'in hem skandalda yer alması hem de hayırsever olarak tanıtılmasıyla ilgili tartışmaları alevlendirdi.