Erzincan-Sivas kara yolu üzerinde, Ekecik köyü yakınlarında gerçekleşen kazada, hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi.

Belediye Doktoru Evinde Ölü Bulundu Belediye Doktoru Evinde Ölü Bulundu

Kazanın Ayrıntıları Ortaya Çıktı

AFAD ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda araçtan çıkarılan cenazelerden birinin, 46 yaşındaki sağlık memuru Mehmet Mehdi Serbest'e ait olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden diğer kişiler ise 48 yaşındaki Perihan Dişçi ve 27 yaşındaki Bilal Turhan olarak tespit edildi.

Yaralıların Durumu Hakkında Bilgi Verildi

Kazadan yaralı olarak kurtulanlar arasında, M. Mehdi Serbest'in eşi hemşire Hatice Serbest (34) ve ikiz çocukları Şevval (9) ile Hazal Serbest (9) bulunuyor. Ayrıca, 13 yaşındaki Süleyman Uras da yaralılar arasında yer alıyor. Hatice Serbest ve çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, Süleyman Uras'ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Siirt Sağlık İl Müdürü'nden Taziye Mesajı

Siirt Sağlık İl Müdürü Dr. Erol Emre Ömür, yayınladığı taziye mesajında, “İlimizde uzun yıllar özveriyle görev yapan sağlık memuru M. Mehdi Serbest ve eşi hemşire Hatice Serbest, ne yazık ki dün elim bir trafik kazası geçirmiştir.

Bu kazada Mehdi Serbest ve ablası hayatlarını kaybetmiştir. Kendilerine Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyor, tedavi gören Hatice Serbest ve çocukları için acil şifalar temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.