Vali Şıldak’tan Devlet Hastanesi’ne Gece Denetimi Vali Şıldak’tan Devlet Hastanesi’ne Gece Denetimi

Ordu Sağlık İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Dursun Tüzün, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kalite puanının yükselmesinde emeği geçen sağlık çalışanlarını ve yönetim ekibini kutlayarak, “Birinci önceliğimiz, vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmetini konforlu ve güvenilir alanlarda sunmak”dedi.

 Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi Toplantısı Yapıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen Sağlıkta Kalite Değerlendirmesi sonrasında, Çocuk Hastalıkları ve Kadın Doğum Hastanesi Ek Bina salonunda bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Ordu Sağlık İl Müdürü Dr. Dursun Tüzün katılarak, hastanenin kalite puanı ve elde edilen başarılar ele alındı.

 “Vatandaşlarımıza Güvenilir Sağlık Hizmeti Sunuyoruz”

Toplantıda konuşan Dr. Dursun Tüzün, hastanenin kalite puanının yükselmesinde tüm sağlık çalışanlarının ve yönetim ekibinin büyük katkısı olduğunu belirtti. “Birinci önceliğimiz, vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmetini konforlu ve güvenilir alanlarda sunmak. Bu anlamda hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” ifadelerini kullanan Tüzün, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi adına yapılan çalışmalara dikkat çekti.

Hastane yönetimi ve çalışanlarına verilen bu teşekkür ve takdir, sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da artırmak adına yapılan çalışmaların önemini bir kez daha ortaya koydu.