Sağlık Çalışanlarını Taşıyan Araçlar Çarpıştı

İstanbul Kartal Devlet Hastanesi’nde ameliyathane görevlisi olan İbrahim Akcan’ın kullandığı 34 EU 6065 plakalı otomobil, Trabzon’dan İstanbul’a giderken Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan Tuğba Dikmen’in kullandığı ve kavşağa dönmekte olan 35 ADH 599 plakalı araca çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta bulunan sağlık çalışanları yaralandı.

Yaralıların Durumu

Kazada, araç sürücüsü Tuğba Dikmen ve aynı hastanede görevli hemşireler Melek Gülek, Ayça Demirci, diğer araçta bulunan Mustafa Sarıalioğlu, Neslihan Akcan, Fatma Sarıalioğlu ve Muhammet Talha Akcan yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hemşire Ayça Demirci’nin durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

DSÖ'den Mpox Aşısı İçin Onay: MVA-BN İlk Ön Yeterlilik Alan Aşı Oldu DSÖ'den Mpox Aşısı İçin Onay: MVA-BN İlk Ön Yeterlilik Alan Aşı Oldu

Kaza Anı Kamerada

Kaza anı, olayın gerçekleştiği bölgedeki güvenlik kamerasına yansıdı. Yetkililer, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.