Miss Turkey 2024 Birincisi Bilgen, Doktorluk Kariyerine Bingöl'de Devam Edecek Miss Turkey 2024 Birincisi Bilgen, Doktorluk Kariyerine Bingöl'de Devam Edecek

Gece gündüz demeden çalışan hekim, hemşire ve diğer sağlık personeli ile sohbet eden Bakan Memişoğlu, sağlık çalışanlarının memnuniyetinin en önemli hedeflerinden biri olduğunu vurguladı.

Kemal Memisoglu Ziyaret 5

Sağlık Çalışanlarına Övgü

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Bakan Memişoğlu, sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarına dikkat çekti. 

Sağlık personelinin gayretini takdir eden Memişoğlu, “Gece gündüz demeden çalışan hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarımız ile sohbet ettim. Sağlık hizmetlerimizin kalitesini artırmak ve sağlık çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamak için var gücümüzle çalışacağız dedi.

Hastalarla Görüşme

Hastane ziyaretinde hastalarla da görüşen Bakan Memişoğlu, onların sağlık durumları hakkında bilgi aldı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların ve yakınlarının memnuniyetini sağlamak için tüm sağlık personelinin büyük bir gayretle çalıştığını belirtti.

Kemal Memisoglu Ziyaret 7

Sağlık Çalışanlarının Memnuniyeti

Sağlık çalışanlarının memnuniyetinin önemine vurgu yapan Memişoğlu, “En önemli hedeflerimizden biri sağlık çalışanlarımızın memnuniyetidir. Bunu sağlamak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve sağlık çalışanlarının daha iyi çalışma koşullarına sahip olmasını sağlamak için yoğun çaba harcayacaklarını belirtti.