Sağlık Personeline Teşekkür

Bakan Memişoğlu, Trabzon'daki programı kapsamında Gazipaşa Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Burada aile hekimleri, hemşireler ve diğer sağlık çalışanlarıyla sohbet eden Memişoğlu, özverili çalışmalarından dolayı ekibe teşekkür etti.

Hasta Memnuniyeti

Trabzon'da bir devlet hastanesini ziyaret eden Bakan Memişoğlu, daha önceki açıklamalarına açıklık getirerek, "Sizleri mutlu edeceğiz ki hastalar mutlu olsun" dedi. Memişoğlu, sağlık çalışanlarının memnuniyetinin, hasta memnuniyetine doğrudan etkisi olduğunu vurguladı.

Trabzon'daki ziyareti sırasında duygusal bir anısını paylaşan Bakan Memişoğlu, "Trabzon’a dayımın kucağında geldim, en dipteki küçük bir odada yattım. Sizleri mutlu edeceğiz ki hastalarımız mutlu olsun" diyerek, sağlık çalışanlarına verdiği değeri ifade etti.

Ambulanslar Artık Yapay Zekâ İle Yönlendirilecek! Ambulanslar Artık Yapay Zekâ İle Yönlendirilecek!

Gelecek Planları

Bakan Memişoğlu, daha etkin bir sağlık sistemi oluşturma hedefiyle, hastaları hastalanmadan koruyacak sistemleri daha da geliştireceklerini belirtti. Bu bağlamda, hem hasta hem de sağlık çalışanlarının memnuniyetini sağlamak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.