Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Olay, Gölcük Ferhadiye Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana geldi. Motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ve arkadaşı, önce tellere çarptı, ardından yaklaşık 10 metrelik bir istinat duvarından aşağıya düştü. Kazayı görenler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, iki yaralıyı hızla hastaneye kaldırdı. Ancak, hemşire Selahattin Kubatoğlu, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer gencin hastanedeki tedavisi ise devam ediyor.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yenidoğan Servisine Yeni Cihazlar Kazandırıldı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yenidoğan Servisine Yeni Cihazlar Kazandırıldı

Cenaze Töreni

Selahattin Kubatoğlu, Samsun’un Terme ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde ikamet eden İbrahim Kubatoğlu’nun iki çocuğundan biriydi. Kubatoğlu’nun cenazesi, Terme Dörtyol Merkez Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından Şuayip aile kabristanlığında toprağa verildi. Ailesi, arkadaşları ve meslektaşları, genç hemşireyi son yolculuğunda yalnız bırakmayarak büyük bir üzüntü içinde uğurladılar.