2021 yılında modern yapısıyla hizmet vermeye başlayan hastane, hem ilçe halkına hem de çevre bölgelerden gelen hastalara kapsamlı sağlık hizmetleri sunarak merkezde oluşan sağlık yükünü azaltıyor.

"Hastanemiz Tüm Hastalara Cevap Verecek Nitelikte"

Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır, hastanenin mevcut hekim kadrosuyla her türlü hastaya cevap verecek kapasitede olduğunu belirtti. Dr. Çakır, “2021 yılında inşaatı tamamlanan hastanemiz, 75 yatak kapasitesiyle hizmet vermekte. İkinci basamak sağlık hizmetlerini başarıyla sunuyoruz. Acil servisimiz, ameliyathanelerimiz, yoğun bakım ve diyaliz ünitelerimizle donanımlı bir yapıya sahibiz. Ayrıca ultrason, tomografi, mamografi gibi hizmetlerimizi hızlı ve etkin bir şekilde sunuyoruz” dedi.

Bölgedeki Tüm İlçelere Hizmet

Bünyan Devlet Hastanesi, sadece ilçe halkına değil, aynı zamanda Akkışla, Sarıoğlan, Felahiye, Özvatan ve Pınarbaşı gibi çevre ilçelerden gelen hastalara da hizmet veriyor. Dr. Çakır, şehir merkezinden de hastaların tercihen bu hastaneye geldiklerini vurguladı.

Ebe Emine Bacak Yaşamını Yitirdi! Ebe Emine Bacak Yaşamını Yitirdi!

Hastalar Bünyan Devlet Hastanesi’nden Memnun Ayrılıyor

Bünyan Devlet Hastanesi'nde diz ameliyatı olan Yusuf Berat Kabak, tedavi sürecinden memnun kaldığını belirterek, “Kayseri’den geldim, diz kapağımda ağrı vardı. Ameliyat oldum ve şu anda iyiyim. Doktorlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Yusuf Berat’ın annesi ise, “Ameliyatımız çok başarılı geçti. İlk kez Bünyan Devlet Hastanesi’ne geldik ve çok memnun kaldık. Ali hocamız ve tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.