Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, iki olayın bağlantılı olduğu tespit edildi ve gözaltına alınan 11 şüpheli tutuklandı.

Ne Olmuştu?

Gece saatlerinde Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin acil servis önünde bekleyen bir grup insan, aniden gerçekleşen bir silahlı saldırının hedefi oldu. Saldırıda bir polis memuru, bir jandarma personeli, bir özel güvenlik görevlisi ve iki sivil vatandaş yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve yapılan müdahaleler sonucunda hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Saldırının ardından saldırganlar olay yerinden kaçtı.

Mahmutbey Caddesi'nde Yaya Halindeki Gruba Ateş Açıldı

Aynı gece Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi'nde yürüyen üç kişiye silahla ateş açıldı. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi yaralandı. Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi! Hastanede Bıçaklı Saldırgan Dehşeti! Personel Kendini Odalara Kilitledi!

11 Şüpheli Tutuklandı

İki olayın bağlantılı olduğunun tespit edilmesinin ardından polis ekipleri harekete geçti ve toplam 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler, Bakırköy Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılarak Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayın Yasağı Kararı Alındı

Olayla ilgili Bakırköy 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından yayın yasağı kararı alındı. Soruşturma kapsamında olayların tüm detayları titizlikle incelenmeye devam ediyor.