Saat 13.00 sıralarında, park halindeki bir araçta hareketsiz bir kişinin bulunduğu ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. İlk başta aracın kapıları kilitli zannedilirken, kapının açık olduğunu fark eden itfaiye ekipleri normale döndü. Ancak sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, aracın arka koltuğunda yatar vaziyette olan ve isminin Ünal Emin P. (71) olduğu öğrenilen kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Tedavi İçin Gelmişti

Olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, detaylı incelemelerde bulundu. Çevredeki apartmanlardan vatandaşlar, ekiplerin çalışmalarını meraklı gözlerle takip etti. Ünal Emin P.'nin kanser tedavisi gördüğü ve 30 Ağustos tarihinde Finike'den Antalya'ya tedavi amacıyla geldiği öğrenildi. 30 Ağustos akşamı rahatsızlanarak özel bir hastanenin acil servisine başvuran P., serum takılarak tedavi edildi. Tedavinin ardından bir gün sonraki randevusu için aracında istirahat ederken hayatını kaybetti.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yenidoğan Servisine Yeni Cihazlar Kazandırıldı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Yenidoğan Servisine Yeni Cihazlar Kazandırıldı

Olay yerinde yapılan savcılık incelemesinin ardından, Ünal Emin P.'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.