Kazada, Yusuf Kırköse'nin eşi Şahande Kırköse ve oğlu Aybars Kırköse (5) ile kamyonet sürücüsü Zekeriya K. yaralandı.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Gençlere Uyarı: 'Elektronik Sigara ve Puflara Dikkat Edelim' Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Gençlere Uyarı: 'Elektronik Sigara ve Puflara Dikkat Edelim'

Kaza, akşam saatlerinde Kadirli-Andırın karayolu üzerindeki Yenigün köyü yakınlarında gerçekleşti. Osmaniye Kadirli İlçe Sağlık Müdürlüğünde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Kırköse'nin kullandığı otomobil, Zekeriya K. idaresindeki kamyonetle çarpıştı. Olay yerine hızla sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kurtarma Çalışmaları 

İtfaiye ekipleri, her iki araçta sıkışan kişileri kurtarmak için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Otomobilden çıkarılan Yusuf Kırköse ve kızı Fatma'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olarak çıkarılan anne Şahande Kırköse, oğlu Aybars Kırköse ve kamyonet sürücüsü Zekeriya K. ise hemen hastaneye kaldırıldı.

Baba ve kızın cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastane morguna götürüldü. Kazanın ardından jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.