Prof. Dr. Behzat Özkan Antalya İl Sağlık Müdürü Olarak Görevine Başladı Prof. Dr. Behzat Özkan Antalya İl Sağlık Müdürü Olarak Görevine Başladı

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Kara'nın yerine, Dr. Fevzi Yavuzyılmaz atandı. Dr. Yavuzyılmaz, daha önce 2 yıl boyunca Bursa İl Sağlık Müdürü olarak görev yapmış ve sağlık alanında geniş bir deneyime sahip bir isim olarak biliniyor.

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’ın Kariyeri

Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 1973 yılında Trabzon Vakfıkebir’de doğdu. 2001 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra, İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nde Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği alanında yüksek lisansını tamamladı. Rize, Ankara ve Trabzon’da Acil Servis Hekimi ve Aile Hekimi olarak çeşitli görevlerde bulundu.

2010 yılında Trabzon/Düzköy Devlet Hastanesi'nin Kurucu Başhekimi olarak görev aldıktan sonra, Trabzon’un Akçaabat ve Ortahisar ilçelerinde kurucu İlçe Sağlık Müdürü olarak sağlık hizmetlerinin yapılandırılmasına liderlik etti.

2016 yılında Aydın Halk Sağlığı Müdürü, 2017 yılında Gümüşhane İl Sağlık Müdürü olarak atandı. 31 Ekim 2017'den itibaren Aydın İl Sağlık Müdürü olarak görev yaparken, 2019 yılında Balıkesir İl Sağlık Müdürü olarak atandı. Sonrasında ise 2021-2023 yılları arasında Bursa İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüttü ve 2024 yılında Trabzon’un Arsin ilçesinde İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptı.