Acil Sağlık Hizmetlerinde İşbirliği ve Koordinasyon

Toplantıda, Afyonkarahisar’daki kamu ve üniversite hastaneleri ile acil sağlık hizmetleri arasındaki işbirliği ve koordinasyonun en üst seviyede tutulması gerektiği vurgulandı. Amaç, hastane öncesi acil sağlık hizmetleri ve acil servis işlemlerinin daha kolay ve etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak. Ayrıca, acil sağlık hizmetlerinin kesintisiz, erişilebilir ve daha etkin bir şekilde sürdürülmesi için bilgi paylaşımında bulunuldu.

Silahlı Saldırıda Yaralı Adam Hastane Önüne Bırakıldı, Hayatını Kaybetti Silahlı Saldırıda Yaralı Adam Hastane Önüne Bırakıldı, Hayatını Kaybetti

Hasta Nakil Süreçlerinin İyileştirilmesi

Toplantının sonunda, hastaneler arası hasta nakillerinde sevkin uygunluğuna dikkat edilmesi ve bu süreçlerin iyileştirilmesine yönelik kararlar alındı. Bu kararlar, hastaların daha hızlı ve etkili bir şekilde uygun sağlık hizmetlerine erişimini sağlamayı hedefliyor.

Katılımcılar

Toplantıya, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. İlker Ahmet Çınar, Kamu Hastaneleri Başkanı Opr. Dr. Ahmet Murat Koyuncu, ilgili başkan yardımcıları, hastanelerin başhekim ve başhekim yardımcıları, acil servis sorumlu hekimleri, ilgili branştaki hekimler, il ambulans servisi başhekimi ve komuta kontrol merkezi sorumlu hekimi katıldı.