Ziyaret sırasında, Çivril’deki sağlık tesislerinde incelemelerde bulunan Dr. Öztürk, hastanenin genel durumu ve sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirilmesi ve İstişare Toplantıları

İncelemelerinin ardından, İlçe Sağlık Müdürü Uz. Dr. Osman Alaşık ve Hastane Başhekimi Uz. Dr. Burak Koyuncu ile birlikte ilçedeki sağlık hizmetlerini değerlendirmek üzere bir toplantı düzenleyen Dr. Öztürk, sağlık çalışanlarının görüşlerini dinledi. Poliklinikler, yataklı servisler ve ameliyathanelerin işleyiş süreçleri hakkında hekimlerle istişarelerde bulunan Dr. Öztürk, karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerilerini not aldı.

Ambulans Şoförü Şahin Caner Araçta Ölü Bulundu Ambulans Şoförü Şahin Caner Araçta Ölü Bulundu

Kalite Standartları ve Ödüllendirme

Sağlıkta Kalite Standartları kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde gösterilen özverili çalışmalardan dolayı, Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi’nin yönetimi ve Kalite Birimi çalışanlarına teşekkür belgesi takdim eden Dr. Öztürk, hastanenin Ulusal Kalite Değerlendirmesi sürecindeki başarısından ötürü tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti.

Diyaliz Merkezi ve Sağlık İstasyonlarına Ziyaret

Daha sonra Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Dr. Öztürk, hastaların sağlık durumu ve diyaliz merkezinin işleyişi hakkında sağlık personelinden bilgi aldı. Ayrıca, Kıralan Aile Sağlığı Merkezi, Çivril 3 No’lu Kıralan Hacı Osman Gümüş Acil Sağlık İstasyonu ve Çivril 1 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda incelemelerde bulunarak, sağlık çalışanlarıyla yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Dr. Öztürk, sağlık çalışanlarının görüş ve önerilerini dinleyerek, yapılan çalışmaların verimliliğini artırmak için önerilerde bulundu.