Genç yaşta aramızdan ayrılan Dr. Ülüş, meslektaşları, ailesi ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Vefatı, hem sağlık camiasında hem de onu tanıyanlar arasında derin bir üzüntüye neden oldu.

Cenaze Töreni Güzelyurt Mahallesinde Gerçekleşti

Dr. Güler Özcan Ülüş için düzenlenen cenaze töreni, Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Toki 2 Camii’nde kılınan öğle namazının ardından gerçekleşti. 

Törende, Dr. Ülüş’ün yakınları, meslektaşları ve çok sayıda seveni bir araya gelerek, ona olan son görevlerini yerine getirdiler. Cenaze namazının ardından, Dr. Ülüş’ün naaşı Asri Kırtık Mezarlığı’nda dualarla toprağa verildi.

Sağlık Camiası Derin Bir Yasa Boğuldu

Dr. Güler Özcan Ülüş’ün vefatı, özellikle Merkezefendi Devlet Hastanesi’ndeki çalışma arkadaşları arasında büyük bir üzüntü yarattı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren ve hastanedeki diğer doktorlar, hemşireler ve sağlık çalışanları, törene katılarak Dr. Ülüş’ün ailesine destek oldular.

İki Çocuğunun Gözyaşlarıyla Veda

Sağlık Teknikeri Ayşenur Kozanay Vefat Etti! Sağlık Teknikeri Ayşenur Kozanay Vefat Etti!

Cenazede en duygusal anlar, Dr. Güler Özcan Ülüş’ün iki çocuğunun annelerinin tabutuna sarılarak ağlamasıyla yaşandı. Bu anlar, cenazeye katılanların yüreklerini burktu. Çocuklarının, annelerine olan veda anları, törende bulunan herkesi derinden etkiledi. Dr. Ülüş, ailesi ve sevdiklerinin gözyaşları eşliğinde ebedi istirahatgahına uğurlandı.