Osmangazi ilçesi Darmstad Caddesi üzerindeki apartman dairesinden bir süredir kötü kokular geldiğini fark eden komşular, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eve merdiven yardımıyla pencereden girerek doktorun cansız bedeniyle karşılaştı. Murat Tuzcu, mutfakta yerde yatarken bulundu ve yanında bir neşter olduğu tespit edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucunda Tuzcu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Şüpheli Ölüm Üzerine Soruşturma Başlatıldı

Tuzcu'nun ölümünün şüpheli bulunması nedeniyle olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri ve savcı, detaylı bir inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemelerde herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtilirken, doktorun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Şu an kesin ölüm nedeni otopsi sonuçlarıyla netleşecek.

Trabzon’da Kalp Krizi Geçiren Hemşire Son Yolculuğuna Uğurlandı Trabzon’da Kalp Krizi Geçiren Hemşire Son Yolculuğuna Uğurlandı

Psikolojik Sorunlar Yaşıyordu

Komşularının verdiği bilgilere göre, Dr. Murat Tuzcu'nun bir süredir psikolojik sıkıntılar yaşadığı, hiç evlenmediği ve çocuğunun bulunmadığı öğrenildi. Tuzcu’nun yakınları, onun içine kapanık bir yapısı olduğunu ve iş dışındaki zamanlarını genellikle yalnız geçirdiğini ifade etti. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı ve şüpheli ölümün tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.