Biz sağlıkçılar, hayatımızı insanlığa adamış insanlarız. İnsanları iyileştirmek, dertlerine derman olmak için çalışıyoruz ve toplumun da bize sahip çıktığını görüyoruz," dedi.

Karaman’da Sağlık Yatırımları Devam Ediyor

Bakan Memişoğlu, Karaman’da ilk olarak Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim’i makamında ziyaret ederek, il genelinde sağlık yatırımları hakkında bilgi aldı. Ardından Karaman Sağlıklı Hayat Merkezi’ni ziyaret eden Memişoğlu, Karaman’ın sağlık hizmetleri açısından iyi bir noktada olduğunu vurguladı.

Sağlık Bakanlığı Binası Turuncu Renkle Aydınlandı! Sağlık Bakanlığı Binası Turuncu Renkle Aydınlandı!

 200 Yataklı Hastane Ek Binası İçin İnşaat Başlıyor

Memişoğlu, Karaman’daki sağlık yatırımlarının devam ettiğini belirterek,

"Önümüzdeki hafta 200 yataklı hastane ek binamızın inşaatına başlıyoruz. Karaman, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gerçekleştirilen sağlıkta büyük gelişimin örnek şehirlerinden biri. Sağlık alanında daha da ileri gitmek için çalışıyoruz,"

dedi.

 Sağlıklı Hayat Merkezleri Önemli Rol Üstleniyor

Sağlıklı hayat merkezlerinin ve aile sağlığı merkezlerinin önemli bir rol üstlendiğini ifade eden Memişoğlu, özellikle 40 yaş üstü hastaların ücretsiz kanser taramalarının yapıldığı KETEM’lerin hizmetine dikkat çekti. Bu hizmetlerin daha da geliştirilerek Türkiye genelinde yaygınlaştırılacağını belirtti.

"Münferit Olayları Engelleyeceğiz"

Sağlık çalışanlarına yönelik münferit olayları kınayan Memişoğlu, bu olayları toplumun desteğiyle engelleyeceklerine olan inancını dile getirdi.

"İnsanların sağlığı için çalışıyoruz ve toplumun da bize sahip çıktığını görmek bizi motive ediyor. Daha da iyi olacağız inşallah," diye ekledi.