Kazanın Ardından Günlerce Yoğun Bakımda Kaldı

Olay, Konaklı Mahallesi'nde 24 Ağustos Cumartesi günü meydana geldi. Otelde tatil yaparken havuz kenarında güneşlenen Orakcı, aniden yerinden çıkan baca kapağının başına düşmesiyle ağır yaralandı. Hızla hastaneye kaldırılan 37 yaşındaki Orakcı, acilen ameliyata alındıktan sonra yoğun bakıma yatırıldı. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaklaşık 5 gün boyunca tedavi gören Orakcı, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde KBRN Tehditlerine Karşı Önlemler Denetlendi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde KBRN Tehditlerine Karşı Önlemler Denetlendi

Ailesi Büyük Acı Yaşadı

Orakcı'nın ölüm haberini alan eşi ve yakınları büyük bir acı yaşadı. Gözyaşlarına boğulan aile üyeleri, 2 çocuk annesi olan Hanım Kaya Orakcı'nın cansız bedenini Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan teslim alarak memleketi Hakkari'ye uğurladı. Cenaze aracının Adli Tıp Kurumu morgundan çıkışı sırasında yakınları dualar ederek uğurlamaya katıldı.

Aile, Hukuki Süreç Başlatmaya Hazırlanıyor

Hanım Kaya Orakcı'nın ölümünün ardından ailesinin, yaşanan kazadan dolayı otel yönetimi hakkında şikayetçi olacağı öğrenildi. Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri, otel müdürü M.D.'nin ifadesini aldıktan sonra şahsı savcılık talimatıyla serbest bıraktı. Ailenin adalet arayışının önümüzdeki günlerde devam edeceği belirtiliyor.