03:51 Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı Cumhurbaşkanlığı Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi başlıklı Genelge Resmi Gazete’de yayımlandı.

03:44 Ekonomi

Yılın ilk 5 ayı itibari ile yıllık vergi matrahı 230 bin TL’yi geçen kamu işçileri %27 vergi dilimine takıldı.

7 saat önce Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’in “kamuda esnek ve uzaktan çalışma modellerini geliştireceğiz” açıklamasının ardından memurların en çok merak ettiği soruya eski SGK İstanbul İl Müdürü Murat Göktaş Habertürk TV’de yanıt verdi.

7 saat önce Sendika

Gaziantep Sağlık Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim Araştırma Hastanesi Müdür ve Müdür Yardımcılarının hastanede servislere giderek sendikacılık yapma derdine düştüklerini iddia etti.

8 saat önce Gündem

Bursa Orhangazi İlçe Sağlık Müdürü Dr. H.S., kendi kurumunda bir sağlık memuru tarafından ölümle tehdit edilmesi geçtiğimiz hafta basına yansımıştı.

8 saat önce Sağlık

Geçirdiği motosiklet kazası sonrasında 3 gündür yaşam savaşı veren sağlık çalışanı Enver Gönüllü yaşamını yitirdi.

8 saat önce Sağlık

Bitlis’te sağlık hizmetlerinin daha ileri noktaya taşınması adına Bitlis Eren Hastanesi ve lojman yapımı için Sağlık Bakanlığı ile Eren Ailesi arasında protokol imza töreni yapıldı.

8 saat önce Sağlık

Siirt’te bulunan özel bir diş kliniğinde kendini diş hekimi olarak tanıtan, diş çekimi, dolgu ve hatta implant ve emax gibi uzmanlık gerektiren işlemler yaptığı ileri sürülen sahte diş hekimi ile klinik mesul müdürü savcı kararıyla mahkemeye sevk edildi

8 saat önce Gündem

Bursa Dörtçelik Ruh Sağlığı Hastanesi’nde iddialara göre İl Sağlık Müdürünün telkini ile 8 sorumlu hemşirenin aynı anda görevden alınması dikkat çekti.

11 saat önce Gündem

Antalya’nın Konyaaltı Belediyesine bağlı bir şirkete sahte diploması ile işe başlayan Ç.B.’nin hem yüksek maaş aldığı hem de kendisine birden fazla maaş ödemesi yaptığı tespit edildi.